Laden...


Over ons

Wachten tot de uitverkoop, wachten totdat je datgene kunt kopen waar je maandenlang naar uit hebt gekeken. Van mooie dingen houden, maar geen geld, en geen concessies willen doen… dat prikkelt de creativiteit. 

Als jong meisje hield ik er al van om met verschillende materialen en prachtige kleuren iets ‘nieuws’ te creëren. Bij het aantrekken van een bepaalde jurk of een paar schoenen, voelde ik me ‘mooier’ worden. Het gevoel voor kleuren, materialen en vormgeving ontwikkelde ik ook voor interieurs.
Als student leerde ik via een vriendin, die een prachtig huis met het daarbij behorende interieur bezat, de ‘ins en outs’ van het vak: afgedankte meubels die geen afdankertjes waren, maar prachtige objecten die een ‘tweede leven’ kregen in mijn studentenkamer. Hoe klein mijn kamer ook was, ik creëerde elk keer weer mijn eigen plek. Het werd een plek waar ik, als ik de deur opendeed, elke keer weer blij werd van die ene mooie gebruikte stoel of wandlamp. Aan het einde van een zaterdagmiddag een bos tulpen kopen voor de helft van de prijs, maakte mijn weekend helemaal compleet.

Na twee jaar de etaleursopleiding te hebben gedaan, ben ik gaan studeren aan de Hogeschool voor de Kunsten in Arnhem. Tijdens mijn studie werkte ik als adviseur in een designwinkel. Ik haalde veel voldoening uit het contact met de klanten en genoot ervan om het beste uit ruimtes en mooie meubels te halen.

Naast mijn werk als docente beeldende vorming in het voorgezet onderwijs, heb ik besloten om te starten met LINK NAAR DESIGN. Ik geniet van mijn beroep als docente, maar mijn liefde en passie voor interieur, gebruikt of ongebruikt, is nooit weggeweest.
De vormgeving van designproducten verdwijnt niet nadat het gebruikt is; na een opknapbeurt zijn deze producten klaar voor een ‘tweede leven’. Het gevoel dat ik als klein meisje had, is dus eigenlijk nooit weggeweest. Mijn huis dat qua interieur uit gebruikte designmeubelen bestaat, straalt. Mensen adviseren en mogelijkheden creëren dát prikkelt mijn creativiteit!

De meubelen van LINK NAAR DESIGN staan in een ruimte aan de Korteweg 2 in Stellendam. U kunt de designproducten op afspraak komen bezichtigen en ik kan u voorzien van advies op maat. Tevens heb ik contact met een meubelstoffeerder om de meubels eventueel te laten stofferen naar eigen wens en smaak.

Hartelijke groet, 

Nardi Masselink         .  

No comments

Leave a Reply:

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Recensies